Career

Dante6 creëert hoogwaardige fashion en lifestyle collecties voor 6 verschillende type vrouwen, in 6 fases van haar leven. Deze vrouwen kunnen zich identificeren aan een van de 6 stijlen voor één van de 6 gelegenheden. Onze collecties onderscheiden zich de eclectische spanning tussen hoogwaardige materialen, trends en draagbaarheid.

Dante6 is in 2009 opgericht door Evelyne Brekelmans, als Creatief Directeur jaagt zij samen met Arlette Huisman – Managing Director – hun gezamenlijke droom na; Dante6 op een hoog internationaal podium brengen. Brekelmans en Huisman runnen Dante6 met een zeer ervaren en toegewijd team. Zij transformeren hun voorliefde voor hoogwaardige kwaliteiten, clean silhouetten en trends tot draagbare stijlen binnen een betaalbaar prijssegment. Een Nederlands Fashion label met internationale allure. Het avontuur startte in Rotterdam en evolueerde in een reis, waarbij ons label inmiddels vertegenwoordigd wordt in 13 verschillende landen en wij streven naar een wereldwijd succes.

INTERNATIONAL SALES MANAGER

INTERNATIONAL SALES ADMINISTRATOR STAGIARE

CONCEPT STORE MANAGER DANTE6 - AMSTERDAM

PERSONAL STYLING ADVISOR & COMMUNITY BUILDER (Amsterdam Utrechtsestraat)

FREE LANCE TEXTILE GRAPHIC DESIGNER

FULLTIME PR–MARKETING STAGIAIRE

ALLROUND STAGIAIRE

Kan jij je identificeren aan bovenstaand profiel en word je graag onderdeel van ons team, stuur dan jouw C.V. en motivatiebrief naar career@dante6.nl t.a.v. mevrouw A. Huisman.