VERZENDEN

Verzenden van uw bestelling

Zodra uw betaling op de rekening van Dante6 staat, leveren wij uw bestelling via DPD. Uw bestelling wordt binnen 1 - 3 werkdagen geleverd. DPD biedt uw pakket 2x aan op het door u aangegeven adres. Hierna wordt het pakket naar Dante6 retour gestuurd. Zorg er daarom voor dat u een afleveradres invult waar overdag iemand aanwezig is om het pakket aan te kunnen nemen. Dit kan bijvoorbeeld ook op uw werk zijn.

Kosten voor verzenden

GRATIS verzending zijn bij besteding vanaf €100,-, mits u woonachtig bent in Nederland & België. Bij verzendingen naar het buitenland en bij bestellingen onder de €100,- hanteert Dante6 de volgende tarieven:

Nederland € 5,65
. België € 5,65 en gratis bij een order boven 100,-
. Duitsland en Engeland € 6,50 gratis bij een order boven 150,-

. Denemarken € 10,00
 en gratis verzending bij orders boven 300,-. Oostenrijk € 10,50
. Frankrijk € 11,50 gratis bij een order boven 300,-

. Zweden € 12,95 gratis bij een order boven 300,-

. Finland € 18,50 gratis bij een order boven 300,-

. Noorwegen € 21,- gratis bij een order boven 500,-

. Italië € 12,95 gratis bij een order boven 300,-

.
 Spanje € 14,95 gratis bij een order boven 300,-

. United States € 25,- gratis bij een order boven 500,-

.

LET OP! Na bevestiging van uw order kan Dante6 uw verzendadres niet meer wijzigen. Dante6 kan uw bestelling niet nogmaals verzenden. Check uw gegevens dus goed voordat u op “bevestigen“ klikt!

RETOURNEREN

Vanaf het moment dat uw bestelling bij u geleverd is, heeft u deze 14 kalenderdagen op zicht. U heeft nu de gelegenheid om de bestelde artikelen te passen. Zorg er daarbij voor dat u geen parfum of deodorant draagt die een geur of vlekken op het artikel kunnen achterlaten. Controleer ook of u de juiste artikelen ontvangen heeft, en of ze in goede staat aangekomen zijn.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het door u bestelde artikel niet naar wens is. In dat geval kunt u het artikel binnen 14 dagen retour sturen. Stuur uw pakket alstublieft terug met een gekwalificeerde verzendmaatschappij. Wij storten het bedrag van uw retour zo spoedig mogelijk terug als de Dante6 stijl compleet, met hangtag en een door u ingevuld Retourformulier wordt geretourneerd.

U kunt uw retour sturen naar:

Hartevelt Logistiek

T.a.v. webshop Dante6.com

Molensteijn 8

3454 PT De Meern

Nederland

 

Retourafhandeling

Nadat uw retourzending is ontvangen door Dante6 wordt deze gecontroleerd op de volgende punten:

  • Het artikel dient in originele verpakking retour te worden gestuurd. De verpakkingdient compleet en onbeschadigd te zijn

  • Het artikel dient onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen.

  • De door Dante6 aangebrachte hangtag dient onbeschadigd aan het artikel aanwezig te zijn.

Beschadigde of gebruikte artikelen worden niet gecrediteerd!

ndien uw bestelling in goede orde is ontvangen door Dante6 wordt het door u betaalde bedrag binnen 14 kalenderdagen teruggestort op uw rekening. Terugbetaling vindt automatisch plaats op het bankrekeningnummer waarop de betaling heeft plaatsgevonden.

Verzendkosten worden niet vergoed.