DANTE6 PAKT DE FD GAZELLEN AWARD!

Dante6 wordt dit jaar onderscheiden met een Gazellen Award. Dat betekent dat het modelabel tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort, een niet te onderschatten prestatie binnen de mode- en retail branche.

Bedrijven die in aanmerking komen moeten drie jaar ononderbroken een jaarlijkse omzetgroei van minstens 20% hebben behaald. Naast omzetgroei wordt sinds vorig jaar ook de uitbreiding van het aantal medewerkers en de financiële gezondheid van het bedrijf meegenomen. Het binnenhalen van deze award betekent dat Dante6 tot de 770 snelst groeiende bedrijven van Nederland behoort.

Zakelijk directeur Arlette Huisman noemt de prijs een bekroning op het toch al indrukwekkende resultaat van Dante6: ‘We hebben deze award te danken aan onze scherpe focus, een flinke professionaliseringsslag en vooral aan de passie waarmee we precies creëren waar de Dante6-vrouw naar verlangd.’

De indrukwekkende groei van het label is ook elders terug te zien. Nog dit jaar opent Dante6 haar eerste Amsterdamse winkel aan de Utrechtsestraat waar het merk er alles aan zal doen om de verbinding met haar klanten aan te gaan.

De FD Gazellen Award vormt voor Dante6 bovendien de kers op de taart, want de snelle groeier viert volgend jaar haar 10e verjaardag. Al dat feestelijke nieuws vraagt natuurlijk om een goede outfit. Geen zorgen, Dante6 komt in haar jubileumjaar met een feestelijke capsulecollectie.

For media inquiries:
Manon Mestrom m.mestrom@dante6.nl
Dante6 pakt de FD Gazellen Award!

D6 press