Dante6 creëert hoogwaardige fashion en lifestyle collecties voor 6 verschillende type vrouwen, in 6 fases van haar leven. Deze vrouwen kunnen zich identificeren aan een van de 6 stijlen voor één van de 6 gelegenheden. Onze collecties onderscheiden zich de eclectische spanning tussen hoogwaardige materialen, trends en draagbaarheid.


Dante6 is in 2009 opgericht door Evelyne Brekelmans, als Creatief Directeur jaagt zij samen met Arlette Huisman – Managing Director – hun gezamenlijke droom na; Dante6 op een hoog internationaal podium brengen. Brekelmans en Huisman runnen Dante6 met een zeer ervaren en toegewijd team. Zij transformeren hun voorliefde voor hoogwaardige kwaliteiten, clean silhouetten en trends tot draagbare stijlen binnen een betaalbaar prijssegment. Een Nederlands Fashion label met internationale allure. Het avontuur startte in Rotterdam en evolueerde in een reis, waarbij ons label inmiddels vertegenwoordigd wordt in 13 verschillende landen en wij streven naar een wereldwijd succes.

INTERIM GRAFISCH DESIGN, MARKETING & PR
Nederlands, Rotterdams based en founded fashion label, Dante6, is op zoek naar een interim Grafisch Design, Marketing & PR duizendpoot.

Over ons
Dante6 is in de laatste jaren getransformeerd tot een professioneel en full collectie label, inmiddels opererend in 18 landen, waarvan 140 multi-brand stores die onze mooie collecties vertegenwoordigen in Nederland. Onze missie is om een wereld te creëren voor 6 type vrouwen binnen 6 verschillende levensfases en voor 6 diverse gelegenheden, waarbinnen zij zich kan identificeren met een van de 6 stijlen binnen onze collectie. Deze missie komt voort uit een visie van founder Evelyne Brekelmans (Creative Director) en co-owner Arlette (CEO) dat de stijl van een vrouw een ever-changing process is. Samen met een ontzettend gepassioneerd en committed vrouwenteam geven zij haar het vertrouwen om haar identiteit te omarmen en zich vrij te kunnen ontwikkelen zoals zij dat voor ogen heeft.

‘De world of Dante6 is built upon inclusive and empowering friendships between women. The best kind of friendships are fierce female friendships. Where you strongly believe in each other, defend each other and think the other deserves the world.’

Wij creëren een persoonlijk platform waar vrouwen zich kunnen bonden en hun passies en ambities kunnen delen. Wij streven naar een womanhood en de kracht om authentieke relaties tussen vrouwen – ongeacht leeftijd, stijl en prioriteiten, te bundelen en te versterken. Dit is waar wij in geloven, draag uit waar je van houdt en deel dit met de wereld. Zo bouwen we gezamenlijke communities.

Wij hebben nodig
Als interim maak je deel uit van een creatief team. Je bent verantwoordelijk voor content creatie en vormgeving van creatieve, maar ook conversiegerichte uitingen via newsletters, voor de website, social media en business-to-business.
Je bent contactpersoon voor pers aanvragen en verzorgt de uitleen van samples aan stylisten. Je bent creatief, kan zelfstandig werken en hebt een hands-on mentaliteit.

Werkzaamheden:
• Content creatie voor de website www.dante6.com (sliders, banners, inspiratie etc.)
• 2x per week content verzamelen en vormgeving van B2C communicatie
• 2x per week content verzamelen en vormgeving van B2B communicatie
• Maken van advertenties en banners
• Meewerken aan het beeld van social media campagnes
• Organiseren en meewerken aan events, zoals collectie presentaties, fotoshoots, persevents, beurzen
• Beeldbewerking van lookbook images en packshots
• Verantwoordelijk voor het beheer van de imagebank
• Opmaak van brochures
• Verzorging van uitleen samples aan ambassadeurs en stylisten.

Eisen:
• MBO / HBO afgestudeerd in één van de volgende richtingen:
Grafische Vormgeving, Marketing & Communicatie, Fashion & Branding
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
• Minimaal 4 dagen per week aanwezig op kantoor
• Communicatief sterk, zelfstandig, representatief, creatief en flexibel
• Ervaring met en volledige beheersing van Photoshop, Illustrator en InDesign
• Hands-on mentaliteit
• Eventueel kennis van fotografie
• Voor een periode van een half jaar (start in juli 2019)

Interesse?
Ben jij net afgestudeerd of freelancer en toe aan een half jaar vastigheid, enthousiast en ambitieus? Stuur dan zsm je CV en motivatiebrief naar career@dante6.nl

PERSONAL STYLING ADVISOR & COMMUNITY BUILDER (Amsterdam Utrechtsestraat)
Dante6 is een Nederlands, Rotterdams based en founded fashion label en zeer binnenkort openen wij onze deuren in Amsterdam, de Utrechtsestraat! De laatste twee jaar is Dante6 getransformeerd tot een professioneel en full collectie label, inmiddels opererend in 18 landen, waarvan 140 multi-brand stores die onze mooie collecties vertegenwoordigen in Nederland.

‘De world of Dante6 is built upon inclusive and empowering friendships between women. The best kind of friendships are fierce female friendships. Where you strongly believe in each other, defend each other and think the other deserves the world.’

Onze missie is om een wereld te creëren voor 6 type vrouwen binnen 6 verschillende levensfases en voor 6 diverse gelegenheden, waarbinnen zij zich kan identificeren met een van de 6 stylen binnen onze collectie. Deze missie komt voort uit een visie van founder Evelyne Brekelmans (Creative Director) en co-owner Arlette (CEO) dat een style van een vrouw een ever-changing process is. Samen met een ontzettend gepassioneerd en committed vrouwenteam geven zij haar het vertrouwen om haar identiteit te omarmen en zich vrij te kunnen ontwikkelen zoals zij dat voor ogen heeft. Onze wereld is gebouwd door een ervaren en dedicated team en vanuit een sterk netwerk van klanten, influencers, pers, local heroes, partners en suppliers. Door onze visie te delen met ons netwerk nemen relaties organisch onze gezamenlijke ambities en beloftes over.

Gaandeweg ontstond onze 6 mantra, deze 6 loopt als een rode draad door onze strategie, visie en missie. Van de 6 seasonal drops van onze collecties, ontworpen voor 6 type vrouwen in 6 fases van haar leven. Dit element zul je herkennen in onze uitingen, communicatie en collectie.

Wij creëren een persoonlijk platform waar vrouwen zich kunnen bonden en hun passies en ambities kunnen delen. Wij streven naar een womanhood en de kracht om authentieke relaties tussen vrouwen – ongeacht leeftijd, style en prioriteiten, te bundelen en versterken. De diversiteit aan vrouwen die wij reeds binnen onze huidige relaties zien, vangen op een heel authentieke en natuurlijke wijze onze aandacht. Dit is waar wij in geloven, draag uit waar je van houdt en deel dit met de wereld. Zo bouwen we gezamenlijke communities.
Jouw aandeel in onze missie:

Als styling advisor en community builder ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze fans in de brandstore in Amsterdam.

Dante6 is gebaseerd op de power van vrouwen én tussen vrouwen. Hierbij spelen diverse en sterke vrouwelijke vriendschappen een belangrijke rol. Dante6 gelooft in de kracht van community, waarbij vrouwen van alle leeftijden en levensstijlen met verschillende interesses samen groeien en elkaar aanmoedigen. En dit moet jij uitstralen en vertalen in onze nieuw te openen winkel.

Daarnaast ben je intern een spin in het web, je deinst niet terug voor meerdere uitdagingen. Je hebt geen moeite met multitasking en je bewaart rust en orde in hectische perioden of situaties. Bovenal adem je je passie voor ons label en straal je energie en positiviteit uit.

Wij zoeken in jouw:

• Liefde en passie voor ons internationale label Dante6 en kennis van de fashion markt binnen ons segment;
• Ondernemend, gemotiveerd, doorzetter;
• Communicatie sterk en oplossingsgericht inzicht;
• Talenkennis NL-ENG;
• Zelfstandig, gestructureerd, servicegericht, representatief en nauwkeurig.


We nodigen je graag uit, wanneer je je kunt identificeren aan bovenstaande omschrijving en kijken uit naar een kennismaking. Graag ontvangen we vooraf nog even een mailtje met daarin je C.V. en een korte, maar krachtige motivatie brief. Je kunt deze sturen naar Virginie : v.naaktgeboren@dante6.nl

GRAFISCH FASHION INTERNSHIP

Omschrijving vacature:
Dante6 is al ruim 8 jaar één van de toonaangevende fashion labels in de Nederlandse modewereld. Ontworpen en gemaakt voor de kosmopolitische vrouw die zelfverzekerd in het leven staat en zich moeiteloos kan identificeren binnen een van de 6 stylen en collecties van Dante6. Altijd verrassend en altijd oprecht.

Wat:
Ter versterking van het designteam is Dante6 is op zoek naar een fulltime creative fashion stagiaire die sterke affiniteit heeft met fashion. In deze rol werk je nauw samen met het marketing en designteam van Dante6.

Wil jij je tijdens je stage als creative fashion intern verder ontwikkelen op het gebied van fotografie, design, Photoshop, Illustrator en Office 365? Waarbij je het designteam van Dante6 ondersteunt en ook begeleid zal worden door degene die binnen Dante6 verantwoordelijk is voor alle interne en externe content en communicatie? Dan ben jij de aangewezen persoon voor deze internship!

Waar:
Het Internationale HQ van Dante6 is gevestigd in Vlaardingen aan de Schiedamsedijk 126. Vanaf Rotterdam Centraal met de metro bedraagt de totale reistijd 10 minuten.

Stage-eisen:
   -  MBO/HBO student in de richting marketingcommunicatie / design / fashion
   -  Gevoel voor styling en trends
   -  Social media addict
   -  Ervaring met Photoshop & Illustrator
   -  Goede beheersing van Office 365
   -  Team player met hands-on mentaliteit
   -  Affiniteit met het label Dante6
   -  Ondernemend, creatief en gemotiveerd
   -  Fotografie skills en kennis

Periode: Nader overeen te komen, minimaal 4 dagen per week.

Interesse: Reageren? Heb je veel affiniteit met fashion en design? Ben je flexibel, positief ingesteld, creatief, leergierig, denk je dat Dante6 bij je past en matcht jouw ambitie bij onze stage? Stuur ons dan je C.V. + motivatiebrief naar career@dante6.nl

FULLTIME PR–MARKETING STAGIAIRE
Dante6 is al sinds meer dan 5 jaar één van de toonaangevende merken in de Nederlandse mode wereld. Ontworpen en ontwikkeld door Evelyne Brekelmans en haar team, voor de kosmopolitische vrouw die zelfverzekerd in het leven staat en moeiteloos fashion trends met haar eigen unieke stijl combineert. Het Nederlandse merk wordt verkocht in 8 landen bij de betere fashion retailer, in de eigen webshop en Flagship Store in Rotterdam.

Wat:
Dante6 is op zoek naar een fulltime PR – Marketing stagiaire. In deze rol werk je nauw samen met het commerciële Dante6 team.

Waar:
Het Internationale hoofdkantoor van Dante6 is gevestigd in Rotterdam aan de Delftweg 104B.

Werkzaamheden:
● Content verzamelen en vormgeving van retail/customer communicatie. Het creatief en strategisch meedenken in plannen voor onze retailers cq customers.
● Meewerken aan het beeld van social media campagnes
● Organiseren van sale events. Het assisteren bij de productie van verschillende pers events
● Opmaak en aanlevering van persberichten inclusief deze vertalen.
● Opvolgen pers-aanvragen. Verwerken van pers resultaten in de media.
● Onderzoek doen naar nieuwe media en trends.
● Verzorging van uitleen samples aan ambassadeurs en stylisten.
● Het creatief en strategisch meedenken in plannen voor onze retailers cq customers


Eisen:
● MBO / HBO student in de richting van Marketing // Communicatie // Multi-media Design // Fashion & Branding
● Goede beheersing van Adobe Illustrator/Photoshop/Indesign en Microsoft Office
● Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
● Je kennis van Adwords / Google Analytics is een pré
● Communicatief sterk en zelfstandig
● Ervaring met Photoshop, Illustrator en InDesign
● Team player met hands-on mentaliteit
● Fotografie skills en kennis is een pré


Periode:
Januari 2017 – juni 2017 voor 4/5 dagen per week

Interesse:
Reageren? Heb je veel affiniteit met Mode/Lifestyle/Trends? Ben je flexibel, positief ingesteld, creatief, leergierig en denk je dat Dante6 bij je past? Stuur ons dan je cv + motivatiebrief naar career@dante6.nl

FASHION VORMGEVING STAGIAIRE
Dante6 is al sinds meer dan 5 jaar één van de toonaangevende collecties in de Nederlandse
mode wereld. Ontworpen en ontwikkeld door Evelyne Brekelmans en haar team voor de
kosmopolitische vrouw die zelfverzekerd in het leven staat en moeiteloos fashion trends met
haar eigen unieke stijl combineert. Het Nederlandse merk wordt verkocht in 8 landen bij de betere fashion retailer, in de eigen webshop en Flagship Store in Rotterdam.

Wat:
Dante6 is op zoek naar een fulltime Fashion Vormgever stagiaire. In deze rol werk je nauw samen met het marketing team van Dante6.

Waar:
Het Internationale hoofdkantoor van Dante6 is gevestigd in Rotterdam aan de Delftweg 104B.

Werkzaamheden:
● Content verzamelen en vormgeving van retail / customer communicatie;
● Het creatief en strategisch meedenken in plannen voor onze retailers/customers;
● Meewerken aan het beeld van social media campagnes;
● Het vrijstaand maken en visueel aanpassen van packshots en overige product- en campagne fotografie in Photoshop/Illustrator;
● Opmaak en aanlevering van persberichten;
● Persberichten vertalen en schrijven;
● Opvolgen pers aanvragen;
● Verwerken van pers resultaten in de media;
● Onderzoek doen naar nieuwe media en trends;
● Verzorging van uitleen samples aan ambassadeurs en stylisten;
● Het creatief en strategisch meedenken in plannen voor onze retailers/customers.


Eisen:
● MBO / HBO student in de richting van Grafische Vormgeving // Communicatie // Multi-media Design // Fashion & Branding;
● Goede beheersing van Adobe Illustrator/Photoshop/Indesign en Microsoft Office;
● Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift;
● Je kennis van Adwords / Google Analytics is een pré;
● Sterke affiniteit en interesse in alle vormen van Social Media;
● Communicatief sterk en zelfstandig;

● Team player met hands-on mentaliteit;

● Fotografie skills en kennis is een pré.

Beschikbaar: Per direct

Ben jij die leergierige enthousiaste en ambitieuze sales assistent die wij zoeken? Stuur dan je C.V. en motivatie brief naar career@dante6.nl Periode:
Januari 2017 – juni 2017 voor 4/5 dagen per week

Interesse:
Reageren? Heb je veel affiniteit met Mode/Lifestyle/Trends? Ben je flexibel, positief ingesteld, creatief, leergierig en denk je dat Dante6 bij je past? Stuur ons dan je cv + motivatiebrief + profielfoto via onderstaande button.

ALLROUND STAGIAIRE
Dante6 is al sinds meer dan 5 jaar één van de toonaangevende collecties in de Nederlandse
mode wereld. Ontworpen en ontwikkeld door Evelyne Brekelmans en haar team voor de
kosmopolitische vrouw die zelfverzekerd in het leven staat en moeiteloos fashion trends met
haar eigen unieke stijl combineert. Het Nederlandse merk wordt verkocht in 8 landen bij de betere fashion retailer, in de eigen webshop en Flagship Store in Rotterdam.


Als fulltime allround stagiaire maak je deel uit van ons hechte team op het hoofdkantoor te
Rotterdam. Je draait mee in de dagelijkse werkzaamheden en bent overal bij betrokken.
Er is veel ruimte om je persoonlijke doelen aan te pakken en te werken aan je sterke maar
ook minder ontwikkelde capaciteiten. Je bent gemotiveerd, analytisch, kan zelfstandig
werken en hebt een hands-on mentaliteit en hebt veel passie voor mode.

Wat:
Dante6 is op zoek naar een fulltime Fashion Vormgever stagiaire. In deze rol werk je nauw samen met het marketing team van Dante6.

Waar:
Het Internationale hoofdkantoor van Dante6 is gevestigd in Rotterdam aan de Delftweg 104B.

Werkzaamheden:
● Meedraaien in de dagelijkse werkzaamheden van de organisatie
● Administratieve werkzaamheden
● Stylen/aankleden van hoofdkantoor/showroom
● Verantwoordelijk voor sample collecties intern en extern
● Organiseren van teammeetings en activiteiten
● Input geven, ideeën uitwerken, onderzoek doen
● Webshop werkzaamheden commercieel & creatief
● Werken aan jouw persoonlijke doelen samen met de praktijkopleider van Dante6


Eisen:
● MBO / HBO student van een commerciële, modegerichte opleiding
● Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
● Minimaal 4 dagen per week aanwezig op kantoor
● Communicatief sterk, zelfstandig, representatief, creatief en flexibel
● Ervaring met Photoshop is een pre
● Uitgebreide kennis van Officepakket

● Hands-on mentaliteit

● Fotografie skills en kennis is een pré.

Voor een periode van 3 tot 5 maanden (per direct beschikbaar)

Interesse:
Ben jij de leergierige, enthousiaste en ambitieuze stagiaire die wij zoeken? Stuur dan z.s.m. je C.V. en motivatie brief naar career@dante6.nl

INTERNATIONAL SALES ADMINISTRATOR STAGIARE
Dante6 is al sinds meer dan 6 jaar één van de toonaangevende collecties in de Nederlandse mode wereld. Ontworpen en ontwikkeld door Evelyne Brekelmans en haar team voor de kosmopolitische vrouw die zelfverzekerd in het leven staat en moeiteloos fashion trends met haar eigen unieke stijl combineert. Het Nederlandse merk wordt verkocht in 8 landen bij de betere fashion retailer, in de eigen webshop en Flagship Store in Rotterdam.

Als fulltime Stagiaire International Sales Administrator maak je deel uit van ons hechte Sales team op het hoofdkantoor te Rotterdam. Je draait mee in de dagelijkse werkzaamheden en bent overal bij betrokken.
Er is veel ruimte om je persoonlijke doelen aan te pakken en te werken aan je sterke maar ook minder ontwikkelde capaciteiten. Je bent gemotiveerd, analytisch, kan zelfstandig werken en hebt een hands-on mentaliteit en hebt veel passie voor mode.

Werkzaamheden:
● Algemene administratieve werkzaamheden m.b.t. het voor-order traject
● Coördineren en controleren van binnenkomende orders
● Orderwijzigingen doorvoeren en confirmeren richting agenten, partners en klanten
● Analyses en rapportages maken op wekelijks niveau
● Communiceren per mail en telefoon in het Engels
● Verkopen van voorraad
● Analyseren van doorverkoopcijfers
● Zorg dragen voor wekelijkse NOS-aanvullingen bij onze key accounts


Eisen:
● MBO / HBO student van een commerciële, administratieve (modegerichte) opleiding
● Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
● Minimaal 4 dagen per week aanwezig op kantoor
● Communicatief sterk, zelfstandig, representatief, creatief en flexibel
● Ervaring met Photoshop / Navision is een pre
● Uitgebreide kennis van Officepakket
● Analytisch vermogen
● Hands-on mentaliteit


Periode:
Voor een periode van 3 tot 5 maanden (per direct beschikbaar)

Interesse:
Ben jij de leergierige, enthousiaste en ambitieuze stagiaire die wij zoeken? Stuur dan z.s.m. je C.V. en motivatie brief naar career@dante6.nl

Kan jij je identificeren aan bovenstaand profiel en word je graag onderdeel van ons team, stuur dan jouw C.V. en motivatiebrief naar career@dante6.nl t.a.v. mevrouw A. Huisman.

OPEN SOLLICITATIE