Dante6 creëert hoogwaardige fashion en lifestyle collecties voor 6 verschillende type vrouwen, in 6 fases van haar leven. Deze vrouwen kunnen zich identificeren aan een van de 6 stijlen voor één van de 6 gelegenheden. Onze collecties onderscheiden zich de eclectische spanning tussen hoogwaardige materialen, trends en draagbaarheid.


Dante6 is in 2009 opgericht door Evelyne Brekelmans, als Creatief Directeur jaagt zij samen met Arlette Huisman – Managing Director – hun gezamenlijke droom na; Dante6 op een hoog internationaal podium brengen. Brekelmans en Huisman runnen Dante6 met een zeer ervaren en toegewijd team. Zij transformeren hun voorliefde voor hoogwaardige kwaliteiten, clean silhouetten en trends tot draagbare stijlen binnen een betaalbaar prijssegment. Een Nederlands Fashion label met internationale allure. Het avontuur startte in Rotterdam en evolueerde in een reis, waarbij ons label inmiddels vertegenwoordigd wordt in 13 verschillende landen en wij streven naar een wereldwijd succes.

PERSONAL STYLING ADVISOR & COMMUNITY BUILDER (Amsterdam Utrechtsestraat)
Dante6 is een Nederlands, Rotterdams based en founded fashion label en zeer binnenkort openen wij onze deuren in Amsterdam, de Utrechtsestraat! De laatste twee jaar is Dante6 getransformeerd tot een professioneel en full collectie label, inmiddels opererend in 18 landen, waarvan 140 multi-brand stores die onze mooie collecties vertegenwoordigen in Nederland.

‘De world of Dante6 is built upon inclusive and empowering friendships between women. The best kind of friendships are fierce female friendships. Where you strongly believe in each other, defend each other and think the other deserves the world.’

Onze missie is om een wereld te creëren voor 6 type vrouwen binnen 6 verschillende levensfases en voor 6 diverse gelegenheden, waarbinnen zij zich kan identificeren met een van de 6 stylen binnen onze collectie. Deze missie komt voort uit een visie van founder Evelyne Brekelmans (Creative Director) en co-owner Arlette (CEO) dat een style van een vrouw een ever-changing process is. Samen met een ontzettend gepassioneerd en committed vrouwenteam geven zij haar het vertrouwen om haar identiteit te omarmen en zich vrij te kunnen ontwikkelen zoals zij dat voor ogen heeft. Onze wereld is gebouwd door een ervaren en dedicated team en vanuit een sterk netwerk van klanten, influencers, pers, local heroes, partners en suppliers. Door onze visie te delen met ons netwerk nemen relaties organisch onze gezamenlijke ambities en beloftes over.

Gaandeweg ontstond onze 6 mantra, deze 6 loopt als een rode draad door onze strategie, visie en missie. Van de 6 seasonal drops van onze collecties, ontworpen voor 6 type vrouwen in 6 fases van haar leven. Dit element zul je herkennen in onze uitingen, communicatie en collectie.

Wij creëren een persoonlijk platform waar vrouwen zich kunnen bonden en hun passies en ambities kunnen delen. Wij streven naar een womanhood en de kracht om authentieke relaties tussen vrouwen – ongeacht leeftijd, style en prioriteiten, te bundelen en versterken. De diversiteit aan vrouwen die wij reeds binnen onze huidige relaties zien, vangen op een heel authentieke en natuurlijke wijze onze aandacht. Dit is waar wij in geloven, draag uit waar je van houdt en deel dit met de wereld. Zo bouwen we gezamenlijke communities.
Jouw aandeel in onze missie:

Als styling advisor en community builder ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze fans in de brandstore in Amsterdam.

Dante6 is gebaseerd op de power van vrouwen én tussen vrouwen. Hierbij spelen diverse en sterke vrouwelijke vriendschappen een belangrijke rol. Dante6 gelooft in de kracht van community, waarbij vrouwen van alle leeftijden en levensstijlen met verschillende interesses samen groeien en elkaar aanmoedigen. En dit moet jij uitstralen en vertalen in onze nieuw te openen winkel.

Daarnaast ben je intern een spin in het web, je deinst niet terug voor meerdere uitdagingen. Je hebt geen moeite met multitasking en je bewaart rust en orde in hectische perioden of situaties. Bovenal adem je je passie voor ons label en straal je energie en positiviteit uit.

Wij zoeken in jouw:

• Liefde en passie voor ons internationale label Dante6 en kennis van de fashion markt binnen ons segment;
• Ondernemend, gemotiveerd, doorzetter;
• Communicatie sterk en oplossingsgericht inzicht;
• Talenkennis NL-ENG;
• Zelfstandig, gestructureerd, servicegericht, representatief en nauwkeurig.


We nodigen je graag uit, wanneer je je kunt identificeren aan bovenstaande omschrijving en kijken uit naar een kennismaking. Graag ontvangen we vooraf nog even een mailtje met daarin je C.V. en een korte, maar krachtige motivatie brief. Je kunt deze sturen naar Virginie : v.naaktgeboren@dante6.nl

FULLTIME PR–MARKETING STAGIAIRE
Dante6 is al sinds meer dan 5 jaar één van de toonaangevende merken in de Nederlandse mode wereld. Ontworpen en ontwikkeld door Evelyne Brekelmans en haar team, voor de kosmopolitische vrouw die zelfverzekerd in het leven staat en moeiteloos fashion trends met haar eigen unieke stijl combineert. Het Nederlandse merk wordt verkocht in 8 landen bij de betere fashion retailer, in de eigen webshop en Flagship Store in Rotterdam.

Wat:
Dante6 is op zoek naar een fulltime PR – Marketing stagiaire. In deze rol werk je nauw samen met het commerciële Dante6 team.

Waar:
Het Internationale hoofdkantoor van Dante6 is gevestigd in Rotterdam aan de Schiedamsedijk.

Werkzaamheden:
● Content verzamelen en vormgeving van retail/customer communicatie. Het creatief en strategisch meedenken in plannen voor onze retailers cq customers.
● Meewerken aan het beeld van social media campagnes
● Organiseren van sale events. Het assisteren bij de productie van verschillende pers events
● Opmaak en aanlevering van persberichten inclusief deze vertalen.
● Opvolgen pers-aanvragen. Verwerken van pers resultaten in de media.
● Onderzoek doen naar nieuwe media en trends.
● Verzorging van uitleen samples aan ambassadeurs en stylisten.
● Het creatief en strategisch meedenken in plannen voor onze retailers cq customers


Eisen:
● MBO / HBO student in de richting van Marketing // Communicatie // Multi-media Design // Fashion & Branding
● Goede beheersing van Adobe Illustrator/Photoshop/Indesign en Microsoft Office
● Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift
● Je kennis van Adwords / Google Analytics is een pré
● Communicatief sterk en zelfstandig
● Ervaring met Photoshop, Illustrator en InDesign
● Team player met hands-on mentaliteit
● Fotografie skills en kennis is een pré


Periode:
2019/2020 voor 4/5 dagen per week

Interesse:
Reageren? Heb je veel affiniteit met Mode/Lifestyle/Trends? Ben je flexibel, positief ingesteld, creatief, leergierig en denk je dat Dante6 bij je past? Stuur ons dan je cv + motivatiebrief naar career@dante6.nl

ALLROUND STAGIAIRE
Dante6 is al sinds meer dan 5 jaar één van de toonaangevende collecties in de Nederlandse
mode wereld. Ontworpen en ontwikkeld door Evelyne Brekelmans en haar team voor de
kosmopolitische vrouw die zelfverzekerd in het leven staat en moeiteloos fashion trends met
haar eigen unieke stijl combineert. Het Nederlandse merk wordt verkocht in 8 landen bij de betere fashion retailer, in de eigen webshop en Flagship Store in Rotterdam.


Als fulltime allround stagiaire maak je deel uit van ons hechte team op het hoofdkantoor te
Vlaardingen aan de Schiedamsedijk. Je draait mee in de dagelijkse werkzaamheden en bent overal bij betrokken.
Er is veel ruimte om je persoonlijke doelen aan te pakken en te werken aan je sterke maar
ook minder ontwikkelde capaciteiten. Je bent gemotiveerd, analytisch, kan zelfstandig
werken en hebt een hands-on mentaliteit en hebt veel passie voor mode.

INTERNATIONAL SALES ADMINISTRATOR STAGIARE
Dante6 is al sinds meer dan 6 jaar één van de toonaangevende collecties in de Nederlandse mode wereld. Ontworpen en ontwikkeld door Evelyne Brekelmans en haar team voor de kosmopolitische vrouw die zelfverzekerd in het leven staat en moeiteloos fashion trends met haar eigen unieke stijl combineert. Het Nederlandse merk wordt verkocht in 8 landen bij de betere fashion retailer, in de eigen webshop en Flagship Store in Rotterdam.

Als fulltime Stagiaire International Sales Administrator maak je deel uit van ons hechte Sales team op het hoofdkantoor te Rotterdam. Je draait mee in de dagelijkse werkzaamheden en bent overal bij betrokken.
Er is veel ruimte om je persoonlijke doelen aan te pakken en te werken aan je sterke maar ook minder ontwikkelde capaciteiten. Je bent gemotiveerd, analytisch, kan zelfstandig werken en hebt een hands-on mentaliteit en hebt veel passie voor mode.

Werkzaamheden:
● Algemene administratieve werkzaamheden m.b.t. het voor-order traject
● Coördineren en controleren van binnenkomende orders
● Orderwijzigingen doorvoeren en confirmeren richting agenten, partners en klanten
● Analyses en rapportages maken op wekelijks niveau
● Communiceren per mail en telefoon in het Engels
● Verkopen van voorraad
● Analyseren van doorverkoopcijfers
● Zorg dragen voor wekelijkse NOS-aanvullingen bij onze key accounts


Eisen:
● MBO / HBO student van een commerciële, administratieve (modegerichte) opleiding
● Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
● Minimaal 4 dagen per week aanwezig op kantoor
● Communicatief sterk, zelfstandig, representatief, creatief en flexibel
● Ervaring met Photoshop / Navision is een pre
● Uitgebreide kennis van Officepakket
● Analytisch vermogen
● Hands-on mentaliteit


Periode:
Voor een periode van 3 tot 5 maanden (per direct beschikbaar)

Interesse:
Ben jij de leergierige, enthousiaste en ambitieuze stagiaire die wij zoeken? Stuur dan z.s.m. je C.V. en motivatie brief naar career@dante6.nl

Kan jij je identificeren aan bovenstaand profiel en word je graag onderdeel van ons team, stuur dan jouw C.V. en motivatiebrief naar career@dante6.nl t.a.v. mevrouw A. Huisman.

OPEN SOLLICITATIE