BEHEERDER DEBITEUREN & ASSISTENT CREDITEUREN

Locatie :

HQ, Vlaardingen

Dante6 is al ruim 10 jaar één van de meest toonaangevende, snel ontwikkelde fashion labels in de Nederlandse modewereld en inmiddels ver daarbuiten. Ontworpen en ontwikkeld voor de moderne, bewuste vrouw die zich moeiteloos kan identificeren aan de 6 stijlen en collecties van Dante6. Altijd verrassend en oprecht.

Het Internationale hoofdkantoor van Dante6 is gevestigd te Vlaardingen. Wegens sterke groei en ter versterking van ons vierkoppig financiële team zijn wij op zoek naar de ultieme beheerder debiteuren en assistent crediteuren.

Bedrijfscultuur

Wij geloven in de kracht vanuit diversiteit, door zowel interne als externe relaties de wereld te gunnen vanuit een transparante benadering, gedreven door een gezamenlijk hoger doel. Het sterk verbonden team deelt de drive om ons merk naar het hoogste, internationale podium te brengen. De transparantie van de visie en strategie; het ontwikkelen van een eerlijk, duurzaam en rendabelere fashion keten, maakt dat de onderlinge doelen helder zijn en een snelle voortgang gewaarborgd.

Positie van de functie

Als beheerder debiteuren voor Dante6 ben je verantwoordelijk voor een gezonde, internationale debiteuren portefeuille en rapporteer je aan de manager Finance & Operations. Je bent in nauw contact met de retailer, verstaat haar taal en hebt het talent om haar zowel van advies als van restrictie te voorzien. Je bent in staat betrouwbare administratie te voeren, welke wordt gecontroleerd door de manager Finance en je samen met jouw collega’s van crediteuren en boekhouding verzorgd.

Competenties

Het is essentieel dat de beheerder debiteuren communicatief sterk is, zodat zowel het management als de operatie snel en efficiënt geïnformeerd wordt. Je bent gewend structuur te geven aan eigen taken en werkzaamheden. Je werkt zelfstandig en secuur en hebt een hands-on mentaliteit. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre. Verder ben je stressbestendig, oplossings- en vooral klantgericht, een echte teamplayer! Je beheerst het officepakket uitstekend en hebt bij voorkeur kennis van Navision of een vergelijkbaar ERP programma.

Voor deze functie zoeken wij iemand die 20 uur per week inzetbaar is.

Taken en verantwoordelijkheden:

● Debiteuren beheer;

● Telefonisch en per e-mail te woord staan van debiteuren;

● Het up-to-date houden van debiteuren bestand;

● Bewaken en maken van betaling afspraken;

● Het versturen van herinneringen en aanmaningen;

● Beheren & voorbereiding kredietlimieten voor nieuwe klanten en ondersteuning van de jaarlijkse beoordelingen. Tevens ben jij het contact persoon voor de kredietverzekeraar;

● Ondersteuning bieden aan de collega's van crediteuren administratie bij vakanties;

● Intern fungeren als vraagbaak debiteuren;

● Boeken van ontvangsten op de bank;

Vaste werkdag maandag, overige uren in overleg. Start januari 2021. Met een zeer loyaal en gedreven team kun jij Dante6 naar een hoger professioneel niveau tillen. Wij zien een enthousiaste introductie graag in een persoonlijke video boodschap samen met jouw opgedane ervaringen in de vorm van een schriftelijk C.V. tegemoet. Je kunt dit sturen naar: career@dante6.nl t.n.v. A. Huisman