KLACHTEN EN OPMERKINGEN

#1 Verkeerde levering

Dante°6 doet zijn uiterste best om uw bestelling zo zorgvuldig mogelijk te behandelen. Helaas kan het natuurlijk altijd gebeuren dat er iets mis gaat met uw bestelling. Mocht uw bestelling niet in de juiste staat, maat of model bij u aankomen, dan kunt u contact opnemen via webshop@dante6.nl. Dante°6 zal er alles aan doen om het probleem zo goed mogelijk op de lossen. Eventuele extra kosten voor verzending worden uiteraard door Dante°6 vergoed.

#2 Klacht na gebruik

Dante°6 streeft naar hoge kwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van de mooiste en meest hoogwaardige materialen. Het kan gebeuren dat u onverhoopt na het dragen van uw bestelde artikelen een klacht ondervindt. Meld deze zo snel mogelijk aan via webshop@dante6.nl. Dante°6 zal er alles aan doen om met een passende oplossing te komen, mits u zich aan de voorgeschreven gebruiksvoorwaarden heeft gehouden.

 

GEBRUIKSVOORWAARDEN

Wasadvies

Dante°6 adviseert u om u altijd aan de wasvoorschriften te houden, zoals aangegeven in het waslabel aan de binnenzijde van alle artikelen. Daarnaast is het noodzakelijk om een wasmiddel voor fijne was te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat uw Dante°6 artikelen zo lang mogelijk hun originele kleur, textuur en vorm behouden. Ook is het raadzaam om delicate artikelen in een waszak te wassen, zodat andere kleding geen kans krijgt het artikel te beschadigen tijdens het wasprogramma.

Mocht het was label onverhoopt ontbreken, dan kunt u altijd contact opnemen via webshop@dante6.nl voor was advies.

Gebruik

Veel artikelen van Dante°6 zijn gemaakt van delicate materialen en samenstellingen. Het is daarom van belang dat u hier met beleid mee omgaat. Wees voorzichtig met scherpe onderdelen zoals sieraden, nagels en broekriemen.

Let er ook op dat artikelen gemaakt van delicate materialen, zoals zijde, niet te strak mogen zitten. Hiermee voorkomt u dat er teveel spanning op het materiaal en de naden komt te staan, wat kan leiden tot beschadiging.

Goed gebruik van uw Dante°6 kleding zorgt ervoor dat u er langer van kan genieten.

Dante°6 wenst u dan ook veel modieuze momenten toe met uw nieuwste aanwinsten!